"EL-KO" VRBAS Računari, Alarmi, Video nadzor

  • Povećaj slova
  • Resetuj
  • Smanji slova
Home DESKTOP RAČUNARI RAČUNARSKE MREŽE

RAČUNARSKE MREŽE

O računarskim mrežama

Projektovanje IT rešenja u oblasti računarskih mreža

EL-KO više od decenije projektuje, izrađuje i uvodi računarske mreže kompleksnog dizajna u preduzeća u Srbiji. Iako se najveći projekti odnose uglavnom na velike korisnike  veliki deo ovih rešenja primenjiv je i u segmentu malih i srednjih preduzeća. Savremeni tempo poslovanja nužno zahteva trenutnu informaciju, a računarske mreže (sve vrste povezivanja IT opreme) to omogućuju. Objedinjene komunikacije, mogućnost da računari, telefoni, mobilni uredjaji rade i razmenjuju informacije uvek i bilo gde, na radnom, mestu, u kafiću, kod kuće, dodaće taj važan uslov u poslovanju malih i srednjih preduzeća.

Infrastruktura

Računarske mreže, nezavisno od vrste medijuma koji ih prenosi, moraju biti brze i pouzdane. Bilo da su u pitanju standardni ili optički kablovi ili bilo koja vrsta bežičnih tehnologija, neophodno je imati pravu meru u odnosu tehnologije prema potrebama korisnika. Ovo obezbedjuje EL-KO svojim korisnicima, bez obzira na njihovu veličinu ili složenost poslovanja i poslovnih komunikacija. Mogućnost da vaši fiksni i mobilni telefoni, računari i drugi uredjaji budu deo jedne celine, kao i da vaše radno mesto nije samo za vašim stolom u preduzeću je osobina vašeg poslovanja koje će vam doneti prednost.

Poslovna rešenja

Ukupna ulaganja u IT sektor preduzeća imaju pun efekat kada se rad obavlja na opremi osvedočenog kvaliteta, legalnom softveru i besprekornim komunikacijama. Cilj je da o opremi i rešenjima u tehničkom smislu više ne mislite, već se fokusirate na poslovanje vašeg preduzeća. EL-KO vam može obezbediti ovaka način poslovanja.

Servis i podrška za kritične situacije

Tehnička podrška EL-KO je na raspolaganju korisnicima tokom celog dana, a moguće je sklopiti ugovor o održavanju koji će „pokriti“ i širi vremenski period, večernje sate, dane vikenda i praznika. Ovakave ugovore EL-KO ima sa nekim preduzećima sa teritorije Vrbasa. Stručna podrška obuhvata ne samo kvarove na opremi i komunikacijama, već i različite probleme koji se javljaju u redovnom radu IT sistema preduzeća. Vreme odziva i rešavanja problema takodje se ugovara u rokovima od jednog radnog dana, pa do rešavanja problema u roku od 2 sata. Na ovaj način korisnik potpuno obezbedjuje kontinuitet svog poslovanja.

Konsalting  i edukacija

EL-KO je u svakom trenutku u vrhu najnovijih IT trendova i pruža svojim korisnicima savete kako mogu unaprediti svoj informacionim sistem uz minimalne troškove. Takođe kontinuiranom edukacijom svojih zaposlenih EL-KO stvara mogućnost da za svoje korisnike organizuje kako sveobuhvatno tako i veoma specifične obuke iz različitih segmenata IT problematike.

 
Home DESKTOP RAČUNARI RAČUNARSKE MREŽE
PC A6 9600E

CENA: 18.000,00 din

http://www.dotmarket.rs/image/cache/catalog/Desktop%20Racunari/green-pc-500x500.jpg

OPIS ARTIKLA:

AMD A6-9500E sa  (3 GHz)

AMD AM1

4 GB DDR4

120 GB SSD

Radeon R5

NEMA

Midi Tower 500W


PRETRAGA

SLIČNI PROIZVODI

Log in